LOGIN  
E-mail: 
Parola: 
 
 
Ati uitat parola?
Nu sunteti utilizator înregistrat? Clic aici!
 

  CURS VALUTAR BNR  
     
Valabil azi: 25 2020
 
1 EUR = 4,6647 RON  
1 USD = 0,8479 RON  

Afiseaza preturile in:
 

 


Director firme » Servicii / Consultanta » Consultanta constructii

Koram Constructii
19722 vizualizari

Koram Constructions and Buildings Ltd este o companie infiintata in 1974 in Israel. Experienta obtinuta in domeniul constructiilor este notabila, portofoliul sau fiind de peste 1.000.000 metri patrati construiti in Israel, Africa, Rusia, Romania.
Koram Constructii Ro este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 2001. Imbinam experienta internationala in domeniul constructiilor, in special a constructiilor cu structuri metalice, cu o cunoastere cat mai amanuntita a caracteristicilor pietei locale.
Specificul activitatii noastre il reprezinta constructiile cu structura metalica, compania dispunand de facilitati de productie si montaj pentru astfel de produse. Acest gen de constructii presupune costuri mai mici, viteza sporita de executie si greutate redusa in comparatie cu metodele traditionale.
Antreprenor general, dezvoltam proiecte “la cheie”, reprezentat de proiectarea, fabricarea şi construcţia integrală a lucrării. Realizăm construcţii metalice de tip hală, construcţii de birouri cu structură metalică de rezistenţă, showroom-uri, depozite frigorifice, compartimentări spaţii industriale, închideri cu panouri tip sandwich pentru spaţii industriale cu structura metalica sau din beton. De asemenea, în cadrul departamentului propriu, asiguram proiectarea tehnică de execuţie; in fabricile companiei – producerea elementelor metalice, iar in departamentul de constructii – montajul elementelor.
Printre lucrarile realizate de echipa Koram, amintim: Intel, McDonald’s, Nestle, Superior Cables, Orbond, ONU, Danone-Shtraus, Alca, Tnuva, Eurosport DHS, Ion Mos, Itia, Kentauros, MiniPrix, Medicarom, Alfa Media Invest, Puratos, Proleasing, Dacia-Renault, etc.

Date contact:

Adresa
Localitatea: Sector 3, Judetul: Bucuresti
Strada: Basarabiei, Nr. 256, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 021/*****
Fax: 021/*****
E-mail: nico*****
Adresa web: http://www.koram.ro


Persoane de contact:

Nicoleta Balacescu
Functia: Responsabil Marketing
Telefon: *****
Email: nico*****


Domenii de activitate:
Constructii / Amenajari / Mobilier » Materiale de constructii
Constructii / Amenajari / Mobilier » Constructori
Constructii / Amenajari / Mobilier » Consolidari / Renovari
Agricultura / Animale » Constructii specifice
Constructii / Amenajari / Mobilier » Proiectare Industriala
Servicii / Consultanta » Consultanta constructii

* pentru a vedea datele complete trebuie sa fiti autentificat
 


PUBLICITATE


 


home ]   [ cereri oferte ]   [ firme ]   [ contact ]   [ ajutor ]   [ harta site ]   [ termeni si conditii ]   [ publicitate online ]  

Copyright Web Activ 2005 - 2015
Realizare site Web Activ
Pagina generata in 0.1902 secunde