LOGIN  
E-mail: 
Parola: 
 
 
Ati uitat parola?
Nu sunteti utilizator înregistrat? Clic aici!
 

  CURS VALUTAR BNR  
     
Valabil azi: 27 oct 2020
 
1 EUR = 4,6647 RON  
1 USD = 0,8479 RON  

Afiseaza preturile in:
 

 


Director firme » Servicii / Consultanta » Consultanta constructii

Omifa Impex
6204 vizualizari

Omifa este un constructor complex, avand la baza experienta si abilitatea necesara realizarii unei plaje largi de proiecte. Fiind specializata in servicii complete de amenajari interioare si exterioare, incluzand consultanta, proiectare, randari 3D si management de proiect, serviciile firmei noastre acopera sectoare variate ale pietei: rezidentiale, comerciale, administrative, hoteliere, industriale etc.
In sectorul amenajarilor interioare, imaginea de ansamblu este cea care conteaza, dar aceasta este compusa dintr-o serie intreaga de detalii indispensabile care ii confera proiectului final calitatea si functionalitatea. Omifa este reprezentant unic in Romania al firmelor italiene MioDino ? sisteme de compartimentare si mobilier pentru birouri, Faram ? sisteme de compartimentare si mobilier de birouri si Anaunia ? pereti amovibili.
Serviciile pe care le prestam in prezent pentru client cuprind, fara a se limita la, urmatoarele: lucrari de amenajare si finisaje in regim de ?proiect la cheie?, furnizare si montaj mobilier de birou si pereti de compartimentare, consultanta tehnica si space-planning spatii de birouri, lucrari constructii industriale si civile, consultanta tehnica de specialitate si asistenta proiectare lucrari constructii (instalatii, climatizari, civile, industriale), servicii relocare.
Valoarea serviciilor prestate de Omifa este exprimata prin calitatea proiectelor executate pentru companii cu renume din Romania si cel mai important prin aprecierea clientilor nostri, sub aspectul increderii cu care acestia apeleaza in mod repetat la serviciile noastre sau ne recomanda companiilor partenere.

Date contact:

Adresa
Localitatea: Sector 3, Judetul: Bucuresti
Strada: Liviu Rebreanu, Nr. 29, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0314*****
Fax: 0314*****
E-mail: offi*****
Adresa web: http://www.omifa.ro


Persoane de contact:

Elizabeta Costache
Functia: Director Vanzari
Telefon: *****
Email: *****


Domenii de activitate:

* pentru a vedea datele complete trebuie sa fiti autentificat
 


PUBLICITATE


 


home ]   [ cereri oferte ]   [ firme ]   [ contact ]   [ ajutor ]   [ harta site ]   [ termeni si conditii ]   [ publicitate online ]  

Copyright Web Activ 2005 - 2015
Realizare site Web Activ
Pagina generata in 0.1911 secunde