LOGIN  
E-mail: 
Parola: 
 
 
Ati uitat parola?
Nu sunteti utilizator înregistrat? Clic aici!
 

  CURS VALUTAR BNR  
     
Valabil azi: 27 oct 2020
 
1 EUR = 4,6647 RON  
1 USD = 0,8479 RON  

Afiseaza preturile in:
 

 


Director firme » Servicii / Consultanta » Consultanta constructii

Poolconsult
2150 vizualizari

Suntem o companie tanara cu experienta de peste 15 ani in domeniul proiectarii si constructiei piscinelor, avand cunostinte avansate despre tehnologiile de constructie a acestora precum si despre echipamentele cele mai performante din domeniu.
Am acumulat experienta in domeniul distributiei de echipamente pentru piscine si wellness, avand relatii cu furnizorii externi si interni cei mai competitivi din punct de vedere al raportului calitate-pret.
Avem experienta in activitatea de mentenata a piscinelor si utilitatilor de wellness si cunoastem materialele si echipamentele cele mai avantajoase necesare pentru realizarea acestor activitati.
Oferim servicii complete de consultanta si optimizare la proiectarea utilitatilor de tip wellness, de tip "diriginte de santier", de urmarire si control la punerea in opera a acestora de catre furnizorii directi si de consiliere in exploatare.
Avem cunostinte si putem oferi relatii despre pietele din Romania si internationala de piscine si wellness, si exista posibilitatea acordarii de referinte vis a vis de furnizorii de echipamente si de constructori.
Practicam preturi rezonabile pentru calitatea serviciilor noastre si mult mai scazute comparativ cu costurile generate de luarea de decizii nedocumentate si nefundamentate tehnic si economic referitoare la investitia in sine (tehnologie aleasa, echipamente, locatie, materiale, furnizori, constructori).


Date contact:

Adresa
Localitatea: Sector 2, Judetul: Bucuresti
Strada: Iancului, Nr. 41, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0723*****
Fax: 0212*****
E-mail: offi*****
Adresa web: http://www.poolconsult.ro


Persoane de contact:

Suman Dan
Functia: director
Telefon: 0723*****
Email: dan.*****


Domenii de activitate:

* pentru a vedea datele complete trebuie sa fiti autentificat
 


PUBLICITATE


 


home ]   [ cereri oferte ]   [ firme ]   [ contact ]   [ ajutor ]   [ harta site ]   [ termeni si conditii ]   [ publicitate online ]  

Copyright Web Activ 2005 - 2015
Realizare site Web Activ
Pagina generata in 0.1911 secunde