LOGIN  
E-mail: 
Parola: 
 
 
Ati uitat parola?
Nu sunteti utilizator înregistrat? Clic aici!
 

  CURS VALUTAR BNR  
     
Valabil azi: 20 sep 2021
 
1 EUR = 4,6647 RON  
1 USD = 0,8479 RON  

Afiseaza preturile in:
 

 


Ghid de utilizare SelectieOferte.ro

Creare cont:
Pentru a va inscrie si beneficia de pachetul de servicii pus la dispozitie de SelectieOferte, trebuie mai intai sa va creati un cont de utilizator; dupa furnizarea informatiilor necesare crearii contului, adresa Dvs de email este verificata (ca o masura necesara de prevenire a abuzurilor) prin trimiterea unui e-mail de catre SelectieOferte. Dupa primirea acestuia, validati apoi contul Dvs de pe site.
Accesul ulterior la datele Dvs personale, la datele firmelor gestionate de Dvs si la setarile alertelor Dvs se face dupa logarea la contul Dvs, folosind adresa de email si parola folosite in procesul de creare a contului.
Utilizarea ulterioara se face simplu si intuitiv; atat utilizatorii inregistrati cat si vizitatorii au la dispozitie linkuri rapide precum si un sistem de cautare performant ce le permite gasirea, afisarea si procesarea rapida a informatiilor dorite.

Important: datele Dvs de prezentare, catalogul Dvs de produse / servicii precum si lista Dvs de oferte sunt servicii oferite in mod Gratuit de catre DirectorFirme.ro. Serviciile aditionale legate de numarul de produse din catalog, numarul de oferte publicabile si valabilitatea acestora precum si prioritatea la afisare sunt conditionate de achitarea unor taxe (in curand).

“Director Firme” este o sectiune in care SelectieOferte.ro va pune la dispozitie un spatiu virtual de prezentare. Aici puteti introduce toate datele Dvs de contact, descrierea completa a firmei dumneavoastra si catalogul de produse/servicii. Din pagina Dvs puteti fi contactat fie direct prin email, fie prin trimiterea unui mesaj in casuta Dvs de mesaje din site. Toate datele le puteti schimba in orice moment apasand butonul "Modifica date" imediat dupa autentificare in portal cu userul si parola Dvs.

“Catalog” este o sectiune in care va puteti publica produsele si serviciile oferite de Dvs. Acestea sunt structurate dupa domenii si subdomenii. Pagina de produs cuprinde denumirea, tipul, descrierea, unitatea de masura, ambalare, pretul si imaginea produsului. Gestionarea detaliilor se face din contul Dvs prin apasarea butonului “Catalog”. Numarul de produse introduse in oferta este variabil in functie de pachetul de promovare ales; in cazul pachetului gratuit va puteti introduce maxim 10 produse / servicii.

"Oferte" este o sectiune in care va puteti publica ofertele speciale de vanzare pentru produsele si serviciile oferite de Dvs. Acestea sunt structurate dupa domenii si subdomenii. Pagina de oferta cuprinde denumirea, tipul, descrierea,  pretul si perioada de valabilitate. Optional, puteti atasa unei oferte un produs sau serviciu din catalogul Dvs. Gestionarea detaliilor se face din contul Dvs prin apasarea butonului “Oferte”. Numarul de oferte este variabil in functie de pachetul de promovare ales; in cazul pachetului gratuit va puteti introduce maxim o (cerere de) oferta / zi.

“Cereri oferta” este o sectiunea in care fie va puteti publica cererile Dvs de oferta fie puteti raspunde altor cereri de oferte produse / servicii sosite de la alti parteneri. Aveti la dispozitie aici filtre predefinite pe cereri de oferta dupa statusul lor: Totale |   ACTIVE |   EXPIRAT |   ANULAT |   INCHEIAT |
Publicarea de cereri de oferta este gratuita; posibilitatea de a raspunde si a oferta este gratuita pentru primele 3 luni si ulterior, conditionata de achitarea unor taxe (in curand).    

"Alerte" va ajuta sa gestionati cantitatea de informatii structurate pe domeniile de interes, pe care alegeti sa le primiti automat pe email; in aceasta sectiune modificati inscrierea Dvs la newsletterul DirectorFirme, alertele generate de mesajele trimise de vizitatori si alertele generate de cererile noi aparute in in sistem, grupate dupa domeniile de interes. Gestionarea detaliilor se face din contul Dvs prin apasarea butonului “Alerte”.

"Mesaje" servesc la vizualizarea mesajelor primite sau trimise prin intermediul casutei Dvs virtuale pusa la dispozitie de DirectorFirme. Acestea sunt impartite dupa felul lor (primite sau trimise), respectiv starea lor (mesaje noi si restul mesajelor). Accesarea informatiilor se face din contul Dvs prin apasarea butonului “Mesaje”.

“Furnizori preferati” va pune la dispozitie o lista in care Dvs va puteti organiza (invita , modifica, sterge) furnizorii preferati. Lista va este utila in momentul in care alegeti sa trimiteti cereri de oferta private, numai catre un numar restrans de furnizori.

"Prioritate la afisare si cautare" sunt servicii asigurate ca valoare adaugata fiecarui membru care opteaza pentru un pachet de servicii platit. Ele constau in afisarea cu prioritate a datelor si descrierii firmei in SelectieOferte.ro si in rezultatele la cautari (in Directorul de firme, in cataloagele de produse / servicii, in listele de oferte, etc). Aceste servicii vor fi disponibile in curand.

 


PUBLICITATE


 


home ]   [ cereri oferte ]   [ firme ]   [ contact ]   [ ajutor ]   [ harta site ]   [ termeni si conditii ]   [ publicitate online ]  

Copyright Web Activ 2005 - 2015
Realizare site Web Activ
Pagina generata in 0.0455 secunde