LOGIN  
E-mail: 
Parola: 
 
 
Ati uitat parola?
Nu sunteti utilizator înregistrat? Clic aici!
 

  CURS VALUTAR BNR  
     
Valabil azi: 24 2021
 
1 EUR = 4,6647 RON  
1 USD = 0,8479 RON  

Afiseaza preturile in:
 

 


Termeni si Conditii de utilizareSoftul SelectieOferte (site-ul public) este proprietatea Web Activ srl. Web Activ srl este o companie romaneasca avand CUI R 17832506.


1. Folosire si restrictii
Folosirea site-ul SelectieOferte.ro (denumit in continuare ‘site’) implica acceptarea de catre utilizator fara nici o restrictie a Termenilor si Conditiilor de utilizare. Utilizatorul, dupa inregistrare, va primi acces la si / sau va utiliza serviciile si continutul sau puse ladispozitie. Web Activ are dreptul unilateral sa interzica, restrictioneze sau sa conditioneze total sau partial accesul la site, precum si sa modifice serviciile si contentul site-ului oricand si fara un anunt prealabil.
Utilizatorul adminte ca anumite servicii pot fi folosite dupa inregistrare sa in site si / sau plata unor taxe.

2. Proprietatea intelectuala
Toate drepturile de proprietatea intelectuala asupra serviciilor si continutului site-ului precum si semnele, marcile inregistrate si domeniile aferente site-ului, la fel ca si drepturile de folosinta si exploatare (incluzand aici divulgarea, publicarea, reproducerea, distribuirea si modificarea lor) sunt proprietate exclusiva Web Activ srl. Utilizatorul nu va dobandi nici un drept de proprietate intelectuala prin folosirea serviciilor si continutului site-ului si nu va avea dreptul sa foloseasca site-ul decat in limitele acestor Termeni si Conditiilor de utilizare.

3. Proprietatea intelectuala a tertilor
Utilizatorul accepta ca obiectul paragarfului 2 (anterior) legat de drepturile de proprietate intelectuala ale Web Activ srl este aplicabil si drepturilor tertilor respectand Serviciile si Continutul paginilor Site-ului

4. Utilizare permisa
Folosirea serviciilor si continutului Site-ului este in exclusivitate responsabilitatea utilizatorului; acesta le va folosi in concordanta cu functionalitatile permise de Site si respectand Termenii si Conditiile de utilizare. In consecinta, utilizatorul accepta sa foloseasca site-ul astfel incat sa nu incalce regulile de utilizare, cele ale bunei conduite pe Internet, legea romana, demnitatea individuala si drepturile tertilor. Site-ul este dedicat folosirii personale si in consecinta, utilizatorul nu poate comercializa Serviciile si Continutul site-ului sub orice forma.

5. Interdictii
Utilizatorul nu are dreptul sa foloseasca Serviciile si Continutul site-ului in site-uri sau pagini personale sau paginile tertilor, fara autorizarea scrisa prealabila a Web Activ srl. Similar, utilizatorul nu are dreptul de a limita sau constrange alt utilizator la utilizarea site-ului.

6. Taxe si Servicii
Inscrierea in site este gratuita; postarea de cereri de oferta si raspunsuri la cereri sunt conditionate de achitarea unor taxe . Web Activ isi rezerva dreptul de a schimba Politica de taxare precum si taxele aplicate serviciilor, fara o notificare prealabila. Daca nu se mentioneaza altfel, cunatumul taxelor este exprimat in RON. Utilizatorul este responsabil pentru plata tuturor taxelor asociate cu folosirea serviciilor site-ului respectiv celorlate taxe si impozite aplicabile.

7. SelectieOferte este un prestator de servicii
Desi site-ul poate fi referit ca un sistem online de licitatii, acesta nu este un sistem ‘traditional’ de licitatii. Site-ul permite firmelor sa organizeze licitatii inverse. Site-ul nu este implicat in tranzactiile dintre vanzatori si cuimparatori. Ca rezultat, Web Activ srl nu are nici un control asupra calitatii, sigurantei sau legalitatii bunurilor sau serviciilor publicate, asupra acuratetei listarilor, abilitatii vanzatorilor de a vinde sau a cumparatorilor de a plati achiziile facute. Web Activ srl nu garanteaza ca vanzatorul sau cumparatorul vor finaliza o tranzactie. In consecinta, Web Activ nu transfera dreptul legal de proprietate a bunurilor sau serviciilor de la vanzator la cumparator.


8. Ofertare si cumparare
Ca si vanzator, sunteti obligat sa incheiati tranzactia cu clientul, daca sunteti desemnat castigator la sfarsitul licitatiei, cu conditia respectarii legilor si a Termenilor si Conditiilor de folosire a site-ului.
Prin ofertarea unui produs sau serviciu sunteti de-acord cu conditiile de cumparare solicitate de cumparator. Ofertele nu pot fi retrase decat in circumstante exceptionale cum ar fi: modificarea de catre cumparator a datelor (descriere, alti parametrii) produselor sau serviciilor dupa postarea ofertei, erori de redactare a cererii de oferta sau in cazul in care nu va puteti da seama de identitatea cumparatorului.

9. Neasumarea responsabilitatii
SelectieOferte.ro este furnizat ‘asa cum este’, fara vreo prezentare sau recomandare anume, fara vreo garantie de orice fel in ceea ce priveste, incluzand dar fara a se limita la, calitatea satisfactiei, pentru un scop anume, compatibiliate, securitate sau acuratete.
Web Activ srl nu garanteaza ca functiile si materialul continute in site nu pot fi intrerupte sau lipsite de erori, ca defectele vor fi corectate sau site-ul sau serverul care il face disponibil nu contin virusi sau ca materialul continut in site reprezinta functionalitati complete, precise  sau de incredere
In nici o circumstanta, Web Activ srl poate fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau stricaciune incluzand dar fara a se limita la pierderi sau stricaciuni indirecte, sau  orice pierdere sau stricaciune decursa din utilizarea sau pierderea utilizarii datelor sau profitului obtinut sau in legatura cu folosirea site-ului.


10. Bunuri si servicii corepsunzatoare tertilor
Este permisa plasarea linkurilor de la si catre site fara o permisiune anterioara.
Produsele si/ sau serviciile comercializate de site-urile tertilor aflate in conexiune cu site-ul, sunt furnizate de comercianti independenti. Web Activ srl nu este si si nu poate fi considerat un furnizor de bunuri si / sau servicii oferite pe aceste site-uri. Includerea legaturilor nu implica aprobarea, sponsorizarea, recomandarea sau garantarea de catre Web Activ srl a produselor sau servciilor precum si a continutului paginilor respective. Toate recomandarile, sfaturile, prezentarile, informatiile si continutul paginilor tertilor legate de site reprezinta punctul de vedere si opinia acestor terti. In consecinta, Web Activ srl nu poate fi trasa la raspundere pentru orice pierdere suferita de utilizator, incluzand printre altele stricaciuni cauzate de pierderea datelor sau programelor.

11. Coduri de acces si numere confidentiale
Utilizatorul este in totdeauna singurulul responsabil pentru confidentialitatea datelor sale de cont, parole, coduri de acces si numere confidentiale, cu ajutorul carora are acces la serviciile si continutul site-ului sau la paginile tertilor. Utilizatorul este raspunzator pentru sumele facturate in contul sau.

12. Modificari
Web Activ srl are dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile. Ca rezultat, utilizatorul trebuie sa citeasca cu atentie Termenii si Conditiile de fiecare data cand intentioneaza sa foloseasca site-ul.

13. Politica de confidentialitate
Web Activ garanteaza in calitatea sa de tert care faciliteaza tranzactiile desfasurate pe site, ca toate informatiile furnizate de Cumparatori si Furnizori in procesul de inregistrare precum si datele primite ca parte a tranzactiilor, nu vor fi folosite, transferate sau vandute catre nici un tert si vor fi folosite doar scopului descris in site.
Informatia furnizata de Dvs va fi utilizata numai pentru inregistrare in site si acolo unde functionalitatile site-ului o cer pentru a efectua licitatia inversa.
Pentru un utilizator neinregistrat, site-ul nu stocheaza informatii personale dar retine IP-ul utilizatorului care este automat recunoscut de catre server. Pentru un utilizator inregistrat, sistemul va adauga la cele de mai sus, informatiile introduse de Dvs, inclusiv adresa de email si alte date statistice pentru uz intern. Acestea pot fi folosite pentru a va comunica imbunatatiri si noi functionalitati ce pot fi aduse sistemului. Conform legislatiei romanesti si internationale, lui Web Activ srl ii este permis sa foloseasca datele furnizate de clienti sai in derularea normala a afacerii. Colectarea datelor in scopuri contrare eticii si practicilor normale de afaceri cum ar fi colectarea de date pentru revanzare catre terti sunt strict interzise.

14. Legea aplicabila si jurisdisctie
Pentru interpretarea si aplicarea acestei Intelegeri, partile convin ca legea romana va fi aplicabilaInformatiile personale puse la dispozitia site-ului Selectieoferte.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001. Selectieoferte.ro si afiliatii sai din reteaua mediactiv.ro pot ocazional sau periodic sa trimita prin email informari si mesaje promotionale. Utilizatorul poate oricand sa-si retraga adresa de email din lista de corespondenta fie automat din contul sau, fie bifand optinunea de dezabonare din mesajul de email primit, fie trimitand un email catre expeditor cu mentiunea "nu doresc sa primesc noutati sau mesaje cu caracter comercial".      

 


PUBLICITATE


 


home ]   [ cereri oferte ]   [ firme ]   [ contact ]   [ ajutor ]   [ harta site ]   [ termeni si conditii ]   [ publicitate online ]  

Copyright Web Activ 2005 - 2015
Realizare site Web Activ
Pagina generata in 0.0407 secunde